Dan žena!
Re: Dan žena!
Čestitke i od mene!

Не бојим се од вражјега кота,
нека га је ка на гори листа,
но се бојим од зла домаћега".
нека га је ка на гори листа,
но се бојим од зла домаћега".
Branko, hvala!
Dame volimo da pričamo o jednakosti i o tome kako nam ovaj praznik ništa ili malo znači ali prija nam dodatna pažnja na taj dan.
Ja sam, kao i većina žena, skromna kad je u pitanju moj muškarac i od njega očekujem samo da je: iskren, pošten, inteligentan, načitan, nežan, video sveta i zna o čemu priča, uvek spreman da pomogne čoveku u nevolji, otvorene prirode, korektan, tačan, vredan, sposoban, marljiv i brižljiv, porodičan čovek, nesebičan, uspešan, duhovit, odan... i samo moj.
Dragi muškarci, pazite nas i mazite!

Dame volimo da pričamo o jednakosti i o tome kako nam ovaj praznik ništa ili malo znači ali prija nam dodatna pažnja na taj dan.
Ja sam, kao i većina žena, skromna kad je u pitanju moj muškarac i od njega očekujem samo da je: iskren, pošten, inteligentan, načitan, nežan, video sveta i zna o čemu priča, uvek spreman da pomogne čoveku u nevolji, otvorene prirode, korektan, tačan, vredan, sposoban, marljiv i brižljiv, porodičan čovek, nesebičan, uspešan, duhovit, odan... i samo moj.
Dragi muškarci, pazite nas i mazite!

Svemu mogu da odolim osim izazovu!
Kao da si opisivala Bibliotekara... 

Sve naše nevolje dolaze otuda što nismo spremni da umremo od gladi.
- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Pridružio se: 09 Dec 2010, 04:41
Neka dan ovaj vazda srećan za sve Žene bude (a i za sve one poštene, vredne Radne Ljude!)

Acriter et Fideliter!

Kratka priča
Nekad je živela devojčica koja je svog dečka upitala da li hoće da se oženi sa njom.
Dečko joj je odgovorio: NE!
Od tog dana devojčica je srećno živela do kraja svog života i nikom nije kuvala, prala, peglala… Provodila se je sa prijateljicama, seksala s kim je želela, radila i trošila svoj novac za šta je htela.
Problem je u tome, da nama ženama kad smo bile male tu priču nisu ispričali već su nas dobro zeznuli s tim idiotom od prince na belom konju…
Drage dame, srećan nam naš praznik!
http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf
Nekad je živela devojčica koja je svog dečka upitala da li hoće da se oženi sa njom.
Dečko joj je odgovorio: NE!

Od tog dana devojčica je srećno živela do kraja svog života i nikom nije kuvala, prala, peglala… Provodila se je sa prijateljicama, seksala s kim je želela, radila i trošila svoj novac za šta je htela.
Problem je u tome, da nama ženama kad smo bile male tu priču nisu ispričali već su nas dobro zeznuli s tim idiotom od prince na belom konju…

Drage dame, srećan nam naš praznik!
http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Dragi moj Bibli, žalosno je što samo kod nas na praznik 8. mart gledamo kao na neki ostatak komunizma dok je danas u Evropi svaka žena bila obradovana po nekim cvetom od sina, muža, prijatelja, kolege, ljubavnika...
Svejedno, hvala ti... bar si se potrudio!
Svejedno, hvala ti... bar si se potrudio!

- Bibliotekar
- Globalni moderator
Oh, ta nema na čemu, draga moja gđa Palmo. Znate, ja kao osoba sa odličnim pamćenjem još uvek nisam zaboravio lekciju drugarice Klare Cetkin - Ajsner iz davne 1910. bez čijeg individualnog zalaganja danas tako uobičajene navike cvetnog darivanja zapravo ne bi ni bilo.
Jedino mi je žao što zbog niza zaista neodgodivih obaveza nisam bio u prilici da prigodnu čestitku uputim i ranije, pravovremeno. U ustanovi u kojoj radim smo, znate, imali prigodnu floralnu svečanost, a potom su muškarci danas odmenili sve žene u njihovim profesionalnim radnim obavezama.
Onako... zastarelo, na onaj zaboravljeni, starinski i danas tako nepopularan način. Ali zasnovan na dobrim osnovama i neoborivim faktima.

Jedino mi je žao što zbog niza zaista neodgodivih obaveza nisam bio u prilici da prigodnu čestitku uputim i ranije, pravovremeno. U ustanovi u kojoj radim smo, znate, imali prigodnu floralnu svečanost, a potom su muškarci danas odmenili sve žene u njihovim profesionalnim radnim obavezama.
Onako... zastarelo, na onaj zaboravljeni, starinski i danas tako nepopularan način. Ali zasnovan na dobrim osnovama i neoborivim faktima.

Acriter et Fideliter!

- Bibliotekar
- Globalni moderator
Придружујем се честиткама! 

- Bibliotekar
- Globalni moderator
Eto, utekne sa proslave, a posle vam čestita na forumu... 

- Bibliotekar
- Globalni moderator
Придружујем се честиткама! 

- Bibliotekar
- Globalni moderator
Svim ženama upućujemo srdačne čestitke povodom 8. marta, međunarodnog Dana žena!

Acriter et Fideliter!