Prema rezultatima dosadašnjih istoriografskih istraživanja evidentirano je nekih 600 Jevreja u SS-u, a cca. 150.000 njih pak u
Vermahtu.
Addendum: ako ste u međuvremenu popili pilule za srce, evo i par inspirativnih materijala za otvaranje ovom tematskom nizu daleko primerenije teme o uzajamnom samosatiranju prastanovnika današnjih SAD, generički nazvanih
Indijanci.
Prvi naputak već je bio istavljen u ovom tematskom nizu, no sada ga predstavljam u njegovom punom, koloritnom izrazu, onako kako je grafički bio ovekovečen i prezentovan u referalnom izveštaju koji je pod nazivom
Brevis narratio eorum quae in Florida Americai provincia Gallis acciderunt publikovan 1591. od strane
Žaka le Mojna de Moržuea, člana ekspedicije Žana Riboa koja je godine 1564/65. istraživala mogućnost za uspostavljanje kolonije Hugenota na Floridi:
Žak le Mojn de Moržue: Napad Timukua indijanaca plamenim strelama na susedno indijansko selo
Žak le Mojn de Moržue: postupak Timukua indijanaca sa telima njihove pobeđene sabraće
Nakon što ih na miru proanalizirate, moći ćemo da pređemo i na prezentovanje arheoloških nalaza koji su nađeni na lokalitetu bivšeg sela Oneota indijanaca pored reke Ilinoj (lokalitet
Norisova farma) koji potiču od pre 700 godina (200 godina PRE Kolumbovog serendipitetnog otkrića Amerike), a koji pak obuhvataju forenzičku analizu ostataka 264 ljudska bića koja su tamo sahranjena.
Za nadati se je da će nakon toga na činjenicama neutemeljeni, no izuzetno živ i od strane utilitaristički nastrojene kontemporarne političke elite izrazito propagirani varijetet Russoovskog mita o Plemenitom Američkom Divljaku jednom za svagda biti sahranjen.
Na dobrobit Čovečanstva i na štetu fundamentalno needukovanih falangi Politički Prokleto Korektnih Kvazihumanista.