Izgled foruma
Re: Izgled foruma
Da ponovim pitanje? Jesi li bekapovao skoro? 

Sve naše nevolje dolaze otuda što nismo spremni da umremo od gladi.

Не бојим се од вражјега кота,
нека га је ка на гори листа,
но се бојим од зла домаћега".
225 MB, naravno sa kompresijom. 

Не бојим се од вражјега кота,
Danas ima rođendana! Reče Timke!Rođendani
Danas nema rođendana

Svemu mogu da odolim osim izazovu!
- sEkretarica
- Pridružio se: 31 Maj 2013, 10:23
Ne znam.... da li ne vidim ili sam zaboravila, ali ne znam gde mogu da ubacim avatar sličicu? 

- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Pridružio se: 09 Dec 2010, 04:41
To možete, poštovana gospođo, učiniti na taj način što ćete nakon logovanja ponajpre kliknuti na destinacioni protokol-odrednicu „Korisnički kontrolni panel” (pomenuti natpis nalazi se odmah ispod teksta „Index boarda”, koji se pak može videti odmah ispod grafičkog simbola foruma - autoportreta Miroslava Antića).
Nakon toga ćete biti u mogućnosti da sa tzv. padajućeg menija koji će se pojaviti na Vašem ekranu odaberete opciju „Profil”. Klikom na istu otvoriće Vam se, između ostalih, i opcija „Izmeni avatar” (natpis stoji na krajnjoj desnoj strani polja „Korisnički kontrolni panel”) . Kliknite na nju. Smesta će Vam se otvoriti polje u kojem ćete moći da odaberete način unosa Vašeg avatara: slanjem sa Vašeg kompjutera, ili unosom URL lokacije koja sadrži pomenuti avatar (link sa lokacijom koja sadrži s Vaše strane preferirani avatar).
Nakon unosa kliknite na opciju „Pošalji” (komanda se nalazi ispisana u dnu polja) i Vaš odabrani avatar trebao bi da bude prikazan u svim postovima koje ste već načinili.
Nakon toga ćete biti u mogućnosti da sa tzv. padajućeg menija koji će se pojaviti na Vašem ekranu odaberete opciju „Profil”. Klikom na istu otvoriće Vam se, između ostalih, i opcija „Izmeni avatar” (natpis stoji na krajnjoj desnoj strani polja „Korisnički kontrolni panel”) . Kliknite na nju. Smesta će Vam se otvoriti polje u kojem ćete moći da odaberete način unosa Vašeg avatara: slanjem sa Vašeg kompjutera, ili unosom URL lokacije koja sadrži pomenuti avatar (link sa lokacijom koja sadrži s Vaše strane preferirani avatar).
Nakon unosa kliknite na opciju „Pošalji” (komanda se nalazi ispisana u dnu polja) i Vaš odabrani avatar trebao bi da bude prikazan u svim postovima koje ste već načinili.

Acriter et Fideliter!

- sEkretarica
Hvala Bucko!
jeste da je korisnički kontrolni panel sa druge strane
ali snašla sam se!
Ana Tolić (ex Kostić)

Ana Tolić (ex Kostić)

On je držao monitor naopako...
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Ma ne, samo sam pogledajući na monitor ujedno praktikovao i od strane stručnjaka preporučenu mi Širsasana-tehniku za relaksaciju krvotoka, ne vodeći, avaj, računa o nastaloj izmeni percepcije:

No to uopšte nije ni važno. Bitno je samo to da je Ana uspela da istavi svoj željeni avatar.

No to uopšte nije ni važno. Bitno je samo to da je Ana uspela da istavi svoj željeni avatar.

Acriter et Fideliter!

- sEkretarica
Ma Bucko nisam ni sumnjala u tebe rad i relaksacija u isto vreme, svaka cast! 

Jedino tako... aaaa, neću da lajem... 

- Bibliotekar
- Globalni moderator
...aaaa, neću da lajem

P.S. Zar ovo ne bi trebalo u rubliku "Vicevi"?

Don't cry because it is over, smile because it happened.