Bla-bla-bla
Re: Bla-bla-bla
E, nudističke plaže su Biblijev resor... Sad će on...
Sve naše nevolje dolaze otuda što nismo spremni da umremo od gladi.
- Maja Radonjić
- Pridružio se: 11 Dec 2010, 15:36
Prediiiiiiii?????? Please, give me an axplanation....
Bubili, imaš li ti ideju kako se mogu potrošiti novci na nudističkoj plaži? Šta se tamo nuuuuuudiiiii?
Bubili, imaš li ti ideju kako se mogu potrošiti novci na nudističkoj plaži? Šta se tamo nuuuuuudiiiii?

Što se mrči kada kovat' nećeš, što zbor kupiš kad zborit' ne smiješ...
- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Pridružio se: 09 Dec 2010, 04:41
Eto, na primer, na saniranje uboda morskog ježa (Echinus) u oblasti skrotuma. Polezno delo koje obligatno potrebuje angažman stručnog i obučenog personala, te ostavlja trajne emotivne uspomene na naturistički hepening:

Ponuda se može proširiti i saniranjem posledica npr. blagog & nežnog dodira vlasulje (anemonia viridis) i meduze u oblasti obnažene i slobodnom dejstvu UV zraka pride izložene guze.
Finansijski izdatak biće apsolutno minoran spram stečenog užitka.

Ponuda se može proširiti i saniranjem posledica npr. blagog & nežnog dodira vlasulje (anemonia viridis) i meduze u oblasti obnažene i slobodnom dejstvu UV zraka pride izložene guze.
Finansijski izdatak biće apsolutno minoran spram stečenog užitka.

Acriter et Fideliter!

Da sumiramo. On bi te lečio od uboda, od dodira, a posebnu bi pažnju posvetio guzi.
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Nipošto! Nisam ja obučen za tako delikatne i tugaljive stvari koje vrhunsko znanje & operativno iskustvo potrebuju. 

Acriter et Fideliter!

Pa, takve neobučene i išću...
- Maja Radonjić
Po tvom izlaganju, zaključujem da bi ti svoj godišnji odmor trebao da provedeš u ambulanti...jer koliko vidim, znanja imaš na pretek- samo još da ti nađemo mesto gde ćeš praktično da se usavršavaš....
Mogu samo da zamislim kako ti stoje bele pantalone!
Mogu samo da zamislim kako ti stoje bele pantalone!

Što se mrči kada kovat' nećeš, što zbor kupiš kad zborit' ne smiješ...
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Misliš da bi me bele pantalone otvarale u struku, draga moja Majo? Ja sam lično naklonjeniji plavetnoj službenoj odeći. Ona je, naime, daleko manje napadna: mnogo je korektnija, nije zaslepljujuća, nije previše emocionalna, distinktivna u povlačenju socijalne granice između jedinki, prisnija je i ujedno razumno suzdržana i skopčana sa utilitarnošću, pomalo tužna, ali uz sugestibilno izražavanje lojalnosti – gotovo je idealna boja za istinski kvalitenu funkcionalnu poslovnu odeću:

Ako se tome doda i činjenica da bi tu nedvosmisleno korisnu i intrigantnu društvenu funkciju moglo da obavlja svako lice (lokalni farmer, bibliotekar, prodavac, itd.) u uzrastu od 18 do 60 godina koje je glasanjem stanovnika određene teritorijalne zajednice, a shodno svojim javnosti poznatim kvalitetima izabrano na nju - bez ikakvog inovativnost kljaštrećega zahteva u pogledu formalne medicinske kvalifikacije i licenciranosti, te sa dodatnim i nadasve intrigantnim istražno-pravosudnim prerogativima u oblasti socijalne zaštite (npr. odgovornost za evaluaciju i nadzor mentalnog zdravlja i eventualno ostvarenog napretka mentalno obolelih ljudi u okviru dotične teritorijalne nadležnosti) i nadležnostima u oblasti staranja o imovini i pružanja socijalno-pravne zaštite stanovnicima određene teritorijalne jedinice, ja bih zaista više voleo da se umesto s Tvoje strane sugerisanog interventnog ambulatnog angažmana bavim neuporedivo intrigantnijim i meni lično dražim delatnostima u oblasti komunalne higijene.
Uostalom i sama službena obeležja bi smesta ukazivala na izuzetnu socijalnu odgovornost nosioca službene funkcije koja je po prvi put zvanično utemeljena još davne 1194. godine i opisana i dan-danas uzvišujućom deskripcijom: Custos placitorum coronae:

Znaš, prosto osećam da bih u navedenoj oblasti bio u prilici da dam društvenoj zajednici iz koje sam potekao ono ponajbolje od sebe.

Ako se tome doda i činjenica da bi tu nedvosmisleno korisnu i intrigantnu društvenu funkciju moglo da obavlja svako lice (lokalni farmer, bibliotekar, prodavac, itd.) u uzrastu od 18 do 60 godina koje je glasanjem stanovnika određene teritorijalne zajednice, a shodno svojim javnosti poznatim kvalitetima izabrano na nju - bez ikakvog inovativnost kljaštrećega zahteva u pogledu formalne medicinske kvalifikacije i licenciranosti, te sa dodatnim i nadasve intrigantnim istražno-pravosudnim prerogativima u oblasti socijalne zaštite (npr. odgovornost za evaluaciju i nadzor mentalnog zdravlja i eventualno ostvarenog napretka mentalno obolelih ljudi u okviru dotične teritorijalne nadležnosti) i nadležnostima u oblasti staranja o imovini i pružanja socijalno-pravne zaštite stanovnicima određene teritorijalne jedinice, ja bih zaista više voleo da se umesto s Tvoje strane sugerisanog interventnog ambulatnog angažmana bavim neuporedivo intrigantnijim i meni lično dražim delatnostima u oblasti komunalne higijene.
Uostalom i sama službena obeležja bi smesta ukazivala na izuzetnu socijalnu odgovornost nosioca službene funkcije koja je po prvi put zvanično utemeljena još davne 1194. godine i opisana i dan-danas uzvišujućom deskripcijom: Custos placitorum coronae:
Znaš, prosto osećam da bih u navedenoj oblasti bio u prilici da dam društvenoj zajednici iz koje sam potekao ono ponajbolje od sebe.

Acriter et Fideliter!

Kako hoće da prekine temu... Ali ne... nastavljamo sa Dr Popovićem i njegovim avanturama sa mladim kupačicama...

- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Majo, zove te Bibli!
- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Majo, zove te...
- Maja Radonjić
Najedoh se papucakija, trilečea, đomleza, pastrmajlije, plašica, tavčeta gravčeta, kaluđerske pečenice, bureka sa zdenka sirom i kačkavaljem, kadaifa, ohridskog varenog đevreka, napih kabeze, boze, gazoze, a bogami i skopskog, a tu je bio i zlaten dab.