Pošto je otvorena i mogućnost zadesne smrti, verovatno će sledeći reklamni potez predstavljati uplakani mali siročići ispred kuće u plamenu, sa mrtvom im majkom u pozadini...

Dodela paketića za 200 kućnih ljubimaca
Autor: D. Maksimović 19.12.2011.
Više od 200 pasa i mačaka i njihovi ponosni vlasnici okupili su se u subotu na pomalo neobičnom događaju - dodeli novogodišnjih paketića za kućne ljubimce. Prvi put u Novom Sadu, Deda Mraz je stigao posebno zbog njih i obradovao ih poklonima u kojima su bili hrana, kozmetika i igračke.
Ispred pet šopa „Europet centar“ u subotu se protezao dugačak red u kojem su vlasnici i njihovi ljubimci strpljivo čekali da dođu do Deda Mraza i dobiju besplatne poklone. Dodela paketića, koja je oduševila Novosađane, protekla je u prazničnoj atmosferi, uz jelku i muziku, lavež i mjaukanje i neizbežno fotografisanje sa Deda Mrazom.
- Ideja je zaista sjajna i drago mi je što se na jednom mestu okupilo toliko Novosađana i njihovih kućnih ljubimaca. Baš me zanima šta će u paketiću dobiti moj Mili - priča Novosađanka Jelena Radošević, dok drži patuljastog pinča.
Iako je imao pomalo čudan zadatak, jer ovog puta ispred njega nisu stajali mališani već životinje, Deda Mrazu to nije nimalo smetalo.
- Sjajno je što ćemo uveseliti ove lepe životinje. Izgleda da me kuce i mace baš vole - kaže Deda Mraz.
Ljubimce je u paketićima čekala hrana, kozmetika i poneka igračka.
- Doveli smo crnog mačora koji se zove Cico. Jako smo vezani za njega i imamo ga skoro dve godine. Dobio je hranu i čini mi se šampon - rekao je Dorijan Janjić.
I najmlađi Novosađani strpljivo su čekali sa svojim ljubimcima.
- Ja ću sigurno dobiti paketić, a ovo je prvi put da će i moja Lea dobiti poklon za Novu godinu. Mnogo mi je drago što će i nju neko ovako obradovati - kaže Ana Surutka.
„Europet centar“ donirao je ovom prilikom sto kilograma hrane novosadskom Udruženju za zaštitu životinja.
Biće poklona i naredne godine
RADOVANJE - Dodelu paketića za kućne ljubimce organizovala je emisija „Klinika vet“ u saradnji sa firmom „MJ Trade“ koja je obezbedila poklone. „Prošle godine smo organizovali ovaj događaj samo u Beogradu, a ovo je prvi put da smo to učinili i u Novom Sad. Drago nam je što su Novosađani i njihovi ljubimci došli u ovolikom broju i nadamo se da ćemo ih i naredne godine obradovati lepim poklonima”, kaže Deana Đukić, portparol ove manifestacije.
http://www.24sata.rs/novi-sad/vesti/ves ... 2787.phtml
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost