Stvarno? A kako to da ja svaki put dobijem forumski e-mail koji je meni naslovljen? Ispod mog avatara, naime, stoji i link „Kontakt” - kada se klikne na njega nude se dve opcije - jedna slanje poruke Administratoru i druga „
Pošalji email korisniku Bibliotekar”. Funkcionišu i bez logovanja. I niko nikada meni neposredno da napiše poruku o problemu koji ga tišti, već se svi neidentifikovani potencijalni korisnici Tebi privatno žale nekim drugim komunikacionim kanalima.
Dva je meseca prošlo kako sam Ti u privatnoj poruci poručio da mi proslediš sve te žalbene e-mailove, sa pride skrinšotovima koji opisuju problem. I ništa. Prosleđenih poruka nema. Kao da sam zamolio Pukovnika Felinija iz sazvežđa Alfe Kentaura. Ili možda ne znaju Umolbenici da naprave običan skrinšot funkcijom „Print screen” koja im je na tastaturi?
Nikada se nije dogodilo i neće se ni dogoditi da ja ne odgovorim na molbu koja je stigla ma kojim komunikacionim kanalom (forumski post, forumski e-mail, privatni e-mail, SMS poruka, glasanje Goluba Listonoše... itd.). Ali ja ne mogu da reagujem kada nemam informaciju o tome da treba da reagujem, ili kada je informacija o problemu lišena ma kakvog konkretnog sadržaja.