Himnusz
Re: Himnusz
Ići će te vi meni ili živi ili mrtvi u EU makar i srušenu! Ja vam kažem! Dosta je bilo zajebancije! : 

Sve naše nevolje dolaze otuda što nismo spremni da umremo od gladi.
- Bibliotekar
- Globalni moderator
- Pridružio se: 09 Dec 2010, 04:41
Ni na kraj pameti nam ne pada! U ovom kriznom trenutku mi imamo neuporedivo važnija posla: da posle dva veka jalove i tegobama raznim ispunjene pauze konačno dovršimo projekat započet od strane Petra III Fjodoroviča i jednom za svagda povežemo Ruse i Pruse, Širinu i Dubinu, Ljubav i Razum i konačno napravimo Treći Rim! Dosta je već bilo javašluka - već smo previše dugo zarad sitničarija maskirali grehe naše sjaktavim sjajem Mamona i Zlatnoga Teleta!

I ne zaboravite: svaka uistinu velika ideja na početku je svetogrđe. Stoga budimo hrabri, zastanimo i porazmislimo. Jedino tako bićemo u stanju da krenemo dalje.

I ne zaboravite: svaka uistinu velika ideja na početku je svetogrđe. Stoga budimo hrabri, zastanimo i porazmislimo. Jedino tako bićemo u stanju da krenemo dalje.

Acriter et Fideliter!

Moja ideja je da ti i Aleksa živite u EU u jednoj lepoj gej zajednici.Bibliotekar napisao:I ne zaboravite: svaka uistinu velika ideja na početku je svetogrđe. Stoga budimo hrabri, zastanimo i porazmislimo. Jedino tako bićemo u stanju da krenemo dalje.

I ne zaboravite: svaka uistinu velika ideja je....
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Tvoja je ideja maloumna.
I prestani da nas seksualno uznemiravaš, jerbo ćemo u protivnom biti prinuđeni da potražimo juridičku zaštitu naših legitimnih & neotuđivih prava! Ako treba, teraćemo i do Strazbura.

I prestani da nas seksualno uznemiravaš, jerbo ćemo u protivnom biti prinuđeni da potražimo juridičku zaštitu naših legitimnih & neotuđivih prava! Ako treba, teraćemo i do Strazbura.

Acriter et Fideliter!

E u Strazbur vas i hoću!
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Ah, razumem: ti veoma voliš tu znamenitu ekstrateritorijalnu juridičku instituciju koja nije deo Evropske Unije .
Ako - lepo je to. Začetak je to onogTrećeg Rima koji su Nemci takođe odavno teoretski koncipirali i - doduše delimično - sa Francuzima u zajednici i realizovali. Mislim da se na nemačkom takav entitet zove Europäischer Verbund für Territoriale Zusammenarbeit.

Ako - lepo je to. Začetak je to onogTrećeg Rima koji su Nemci takođe odavno teoretski koncipirali i - doduše delimično - sa Francuzima u zajednici i realizovali. Mislim da se na nemačkom takav entitet zove Europäischer Verbund für Territoriale Zusammenarbeit.

Acriter et Fideliter!

Trećeg Rima ili Četvrtog Rajha ili prve srpske gej zajednice u Strazburu koju ćete sočinjavati vas dvojica...
Izgleda da su se njih dvojica zbližili posle onih silnih tableta za smirenje koje je jedan od njih uzimao.
Не бојим се од вражјега кота,
нека га је ка на гори листа,
но се бојим од зла домаћега".
I plakali jedan drugom na ramenu. Ma, šta da ti kažem Sodoma i ... EU!
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Da nije nas, ne bi bilo ni tebe. Mi smo te kreirali.
trep...trep...

Nije baš da smo nešto ponosni na kreaciju, ali šta je tu je.
- Bibliotekar
- Globalni moderator

Nismo te rodili, Bibli.
Kreirali smo te, napravili tvoj profil, usmerili te... jednom rečju pokušali da nešto stvorimo od tebe. Delo nam baš i nije uspelo, ali...
(Wag the Dog)
- Bibliotekar
- Globalni moderator
Ta nema potrebe za naknadnim opravdanjima, verujte. Stara je i znana istina da svaka budala može da bude Otac, ali da je potreban pravi čovek da bi neko nekome bio Tata. 

Acriter et Fideliter!

Ova ti je dobra...Moja ideja je da ti i Aleksa živite u EU u jednoj lepoj gej zajednici.

Don't cry because it is over, smile because it happened.