Oh, ta izbrisao si danas u 16.10 H svoj vlastiti post i time premestio moj post posvećen maestralnom delu Juliusa Fučika (koji se do tada nalazio kao prvi na ovoj, desetoj po redu, stranici tematskog niza) na stranu br. 9?
Dobro, lane moje maštovito. Sada ću JA da izbrišem jedan takođe već duplirani post (sa oko godinu dana na You Tube-u inače neaktivnim linkom), pa će tako Tvoje retoričko pitanje biti prvo po redu na ovoj, desetoj po redu stranici ovog tematskog niza.
Do moje intervencije ono je, tek toliko da bude evidentirano za Glazbenu & Inu Povijest, bilo po redu drugo - Brankov post je bio prvi! na str. br. 10 ovog tematskog niza:
Apropo: malo čudo zvano print screen je sačuvalo i snimak logova moderatora - tek za slučaj da nam eventualno u budućnosti to zatreba kao nekakvo dokazno sredstvo.
A nakon ove male detektivske razbibrige, da nastavimo i sa našom osnovnom delatnošću u ovom tematskom nizu - sa predstavljanjem vrednih a neprezentovanih dela Glazbene Klasike:
Giacomo Meyerbeer & Slovenská filharmónia Bratislava: LE PROPHÈTE - Marche du Couronnement
Kao što se da primetiti ja brišem postove koji su se, zbog nekih razloga izgubili, ili ih ja ne vidim, tj, link sa Jutjuba je nemoguće otvoriti.
A ono što zaista brišem su spameri kojih ima popriličan broj.
Не бојим се од вражјега кота,
нека га је ка на гори листа,
но се бојим од зла домаћега".
Vaistinu. A ujedno nas ljubezno pozivaš i da nađemo ono što je uklonjeno, e ne bi li se mi od pusta jada & dosade nekako zabavili...
Apropo: trenutno su samo u ovom nizu 4 neaktivna linka ka You Tube-u. Ako si se već latio posla - odradi ga do kraja. Druga dva najpopularnija tematska niza u odseku „Muzika” ne diraj. Ja postepeno pronalazim one neaktivne linkove ka istavljenim muzičkim delima i zamenjujem ih aktivnim. Posao je malo pipav (pronalaženje rezervi), ali mislim da vredi truda.
Ne umete baš da brojite, ex-Upravniče. Trenutno je (27. IV 2014, 16.40 H) nedostupno ukupno 27 linkova ka You Tube-u poglavlju „Muzika”, a u sektoru „Klasika” pak njih 9.
Dotični trenutno „mrtvi” linkovi su navedeni po redosledu kojim se javljaju na paginiranim forumskim stranicama sektora „Klasika”:
3) 31. avgust 2011. – Hajdn (Serenada)
3) 31. avgust 2011. – Lehar (Zlato i srebro)
4) 16. septembar 2011. – Ofenbah (Barkarola)
5) 2. oktobar 2011. – Šuman (Sanjarenje)
5) 5 oktobar 2011. – Rahmanjinov (Klavirski koncert br. 2)
5) 5. oktobar 2011. – Rahmanjinov (Rapsodija)
7) 7. oktobar 2011. – Mocart (Simfonija br. 40)
Stoga pohitajte pa ispravite. Ja sam inače pre ovoga posta već ispravio jedan nefunkcionalan link u poglavlju „Šta trenutno slušate”. Ako Vi ispravite ovih 9, meni će ostati još 17.