Dragi moj Bibli, zahvaljujem se na mišljenju i odmah vraćam prvi avatar!

Vagabunde jedan, a ćutiš...Palma napisao:Uostalom, ti za mene nikako nisi totalno nepoznata osoba, zar ne?
A zašto nam TI objašnjavaš šta je Palma voljna ili nije voljna da radi?Bibli napisao:Kako se samo usuđuješ da insinuiraš da gđa Palma ... je voljna da sa totalno nepoznatim osobama deli hotelsku sobu
Na ovakvo pitanje, samo Bibliju mogu ovakve stvari da padnu na pamet.Palma napisao:...ali mu možda pade na pamet da iz drugih razloga ti ne bi spavao kad bi boravio samnom u istoj hotelskoj sobi....Bibli, kod odgovora na ovo, napisao:...kljunar... vaška... kopriva.... uštva...bla, bla...truć
Nemoj mi samo reći da nema nikakve čari kada pomirišeš neki cvet.Bibli napisao:Nije čovek cvet, pa da ga pomirišeš i saznaš kakav je.
Zato što sam direktno pomenut kao kondicionalni suposetilac ljupkog grada na obali Vlasine.A zašto nam TI objašnjavaš šta je Palma voljna ili nije voljna da radi?
Ima. Jedino su u izvesnim slučajevima pomenute čari čisto sadomazohističke prirode. Setite se samo osebujnog olfaktornog ugođaja koji proizvodi smrdljevak:Nemoj mi samo reći da nema nikakve čari kada pomirišeš neki cvet.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost