Naravno, možeš očekivati i dodatne refleksivne ispovesti sa moje strane. Npr. one o zajedničkim noćnim dežurstvima sa vrlim g. Upravnikom i planiranim merama postupanja u slučaju da se kraj senćanskoga mosta spuste američki padobranci. Ili za slučaj da iz susedne Mađarske krene Tisom u svoju podlu i razaračku misiju neka neprijateljska diverzantska podmornica. Ili o planovima za izmeštanje stanovništva kolonije u senćanski „Žitopromet” i organizaciju kružne odbrane pomenutog kompleksa. I nebrojeno drugih, javno nikada do sada pomenutih, a nadasve zanimljivih stvari.
Znaš, vrli nam g. Upravnik ima izrazito selektivna sećanja. Šta da se radi - godine... A ja pak imam pamćenje kao slon. Sećaš se, uostalom, da smo ga nekada davno zajednički razvijali, u onom našem uslovno rečeno herojskom dobu, onda kada smo morali da učimo cele knjige napamet.

Ali i nadalje mi se čini da ovaj tematski niz nije baš najprikladnije mesto za takvo nešto. Na kraju krajeva, naziv tematskog niza je „No comment”, a koji bi pak - po samoj logici stvari - morao da sadrži toj temi primerene priloge, npr. nešto poput ovoga:
No dopuštam mogućnost da sam isuviše zastareo u svojim shvatanjima.